Как искам времето да върна,
в най-хубавите свои мигове,
най-искрено да ги прегърна
и кажа - Боже, тук съм!
Как искам песни да попея
на теб, Живот не лесен,
и с огъня, във мен живеещ,
да пламна - Боже, млад съм!
Как искам да съм ти довереник,
да чувам нежните ти шепоти
и с обичта си пълноценна
да зная - Боже, сит съм!
© Мариола Томова All rights reserved.