За Краков тръгнах с интерес,
една мечта да сбъдна своя.
А тя съдбата моя днес,
изпълни ми и втора.
Докоснах се до свят човек
и снимка имам в коридора.
С Ламарa, идол и творец,
обичана от всички хора.
Дойде и Юри, после Игор,
а Стефче махна ми с ръка.
„Усмивка, ти си вече лидер!”...
Как исках в този миг да полетя.
Прекрасно чувство ме обзе,
обичана от спонсорите мои.
И аз ви давам своето сърце,
изпълнено с любов към Тианде.
Обичам Раче, Стефче, Нели,
Нелина, Красето и Дори.
Съдбата с тези хора без предели
врати с успехи ще отвори.
20.10.2014г.
©shon
© Упорита Добродушкова All rights reserved.