В пролуката на сънища несбъднати
танцуват непокръстени мечти
с предчувствия далечни и безсънни,
окъпани от Коледни зведи...
Една вълшебна песен ги дарява
с кравайчета от спомени незабравими.
И най-желаните от тях се сбъдват
във люлката на недоспали рими...
© Веселка Стойнева All rights reserved.