Oct 13, 2009, 8:56 PM

Сбъдване 

  Poetry
498 0 5

            

    

Сбъдване

Неказани думи

рисуват пътека -
по нея танцуват мечти...

Долитат в съня ни
с мелодия лека,
която в деня се роди...

И срещат се в утро
мечта и реалност
и сбъдната обич звучи...
Прегръдка... до лудост...
Oт страст и от нежност
в очите просветват сълзи...

Минутите тихо,
без дъх, се стопяват
в покоя на чувства-искри...
Неземния смисъл
на дните ни дава
красива реалност... с мечти...

       

    

© Ваня All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??