The work is not suitable for people under 18 years of age.
Езичето не спира
да намира
най-вкусните места
в страстта.
Ръцете ми немирни
са безпирни
и галят най-горещите ти зони
с прекрасни форми...
И с всичко мое тъй е, без умора
лети в простора
на твоята вселена -
Актьор съм аз, а ти си моя сцена!...
01.07.2024.
© Георги Каменов All rights reserved.