Стъкла на парчета,
събирам и редя,
като мънички монети,
опитвам се да ги броя!
Като ситен пясък,
парчетата събирам в моите длани,
в очите ми кристален блясък,
а ръцете ми във кръв обляни!
И животът като огледало,
чупи се и го градиш наново,
но как парченцето да бъде цяло,
време трябва, за да е готово!