имаме само себе си
мила моя
имаме само себе си
и се обричаме
на задушаваща самота
разочароваме
напътстваме
мразим
обичаме се
и когато разплачем себе си
възниква въпросът
защо предпочетохме другите
имаш само себе си
мила
дай си време
дай си мир
дай си съвет
и разбиране
мила моя
трънният венец се носи трудно
и всъщност
от теб зависи
да превърнеш в рози
душевните си тръни
със които
пробождаш право във сърцето
правото да си щастлива
мила
моя
дай си обич
моя мила
имаш себе си
в този кървавочервен
и агресивен свят
и предпочитам
вместо другите да гледаш
да избереш живота
в който
да имаш само себе си
ще те направи силна
© Пепър Формаджи All rights reserved.