СЕДЕМ
Седем гълъба са кацнали.
Свили са в мене гнезда.
Седем дни с неделите.
Орат във мене бразди.
Седем по седем са годините.
Още седем ще сложа над тях.
Любовта през пръсти премина.
...Без чуства останх. Сиромах.
© Мимо Николов All rights reserved.