Престани, остави, забрави!
Престани да натискаш "риплей".
Просто друго парче избери.
Този плеър е твоят. Живей!
Този плеър, наречен живот,
свири само каквото е в теб.
Ти решаваш дали е любов,
или дим от взривено небе.
Стига сблъсъци, бедно момче!
"Всяка битка е битка без край,
даже тази, която печелиш."
Сееш ад. Ще пожънеш ли рай?
Ако все пак поискаш "риплей",
избери си да бъде добро.
Не затъвай в гнева си, недей.
"Seven Seconds" е твоят живот.
© Валентин Евстатиев All rights reserved.
Поздравления!