Nov 16, 2009, 12:37 AM

Седемцветна дъга 

  Poetry
595 0 1

Пъстра дъга появи се,

докато валеше летният дъжд,

аз зная, вълк се развежда,

а мечката взема си мъж.

 

Блести дъгата красива,

свързва два къса земя.

Гледам я и се чувствам щастлива,

послушна и много добра.

 

Дъга седемцветна в небето

искри с най-яркия цвят.

В момиче превръща момчето,

преобразява целия свят!

© Или Дадарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??