Mar 11, 2007, 6:39 PM

СЕГА 

  Poetry
727 0 3
СЕГА

Tо и аз съм хубава,
но давам ерор.
Сънувах песен,
събудена съм по-добре :)

Вечер гледам,
сресвам се
Искам да пуша наргиле
на билярд да ида

Или на кино, поне
под ръка с някое диване
Усмихната и бяла,
преместих си чантата,
отляво
Познай защо?! :)

За да не се намокри
защото там се намира,
моето сърце :)
Гали го, нежно, с перце
Пей ми и ме гледай,
във очите, ме гледай


Гледам те,
гледам те ;)

© Бисер Дръпничорапчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??