Сега, когато ме погледнеш,
аз сигурна съм,
че в очите ми съзираш
тъй неубоздан копнеж...
Защо, когато те погледна,
във твоите
съзирам само скреж?
Сега, когато ме погледнеш,
аз сигурна съм,
че по устните ми ти четеш:
"Обичам те"...
Защо, когато те погледна,
аз виждам само
твойто безразличие?
© Юлия Петрова All rights reserved.