May 15, 2009, 11:40 AM

Сега 

  Poetry » Phylosophy
667 0 0


Сега ще се събудиш с надежда в утринта
сега ще тичаш бос в кристалната роса
сега венец ще свиеш от дъхави цветя
сега корона той ще е за нейната коса

Сега света си рухнал наново ще градиш
сега с ръце уверено мига ще уловиш
сега за Нея дом желан ще построиш
сега дори разплаканите ти  ще утешиш

Сега и болката ще се стопи в нощта
заровил жадни пръсти в нейната коса
не после всичко ще се случи а сега
защото вече идва тя – любимата жена

© Лейди Кетрин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??