Любимо ми е да ме грабваш още от вратата;
една дума, хищнически поглед, ненаситен..
Повдигам се на пръсти, хващаш ми бедрата;
забравил за обноските, играеш го невинен..
Омайваш ме с целувки, жадни, без да спираш;
цялата топя се, не издържам вече и секунда..
Хващаш и врата ми, искаш да ме контролираш;
губя се в ръцете ти, неконтролируема нужда..
Да влезем вътре, че някой може да ни хване;
губя и самоконтрола си, трябва да заключа..
Всичко в мен, от докосването ти, ще пламне;
а погледът ти ми мълви: „сега ще те науча“..
© К. Г All rights reserved.