Oct 7, 2011, 2:59 PM

Сега си ми нужен 

  Poetry » Love
850 0 4

Сега си ми нужен

 

Сега си ми нужен! В студената утрин

да стоплиш постеля със ласка в просъница,

с котешка нежност  ръце да прокараш

по всяка извивка на моята дрямка.

Сега си ми нужен! В деня ми забързан

да чувам, че  крачим във тон полувечен,

на тебе опряна, на мене доверен...

Сега си ми нужен! А ти си далече!

Сега си ми нужен, да чуя смеха ти,

да пия от щастие извор пречуден.

Да милвам  очите, да дишам дъха ти,

да се стихна  в съня непринуден.

Сега си ми нужен!

© Екатерина Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??