от нямата болка
в нямата стая,
нямо лицето сълзи.
издраскани кадрите
старата ролка усукват -
боли,
и боли,
и боли!
цикъл затворен:
прозренията пламват
и ярко изгарят за миг.
последна цигара:
зелено мастило
запълва контури
на букви
в прозрачен стих.
.!.
сега съм прозрачен,
направо ме няма,
но черни са въглени
мойте очи!
... кой ме написа
със толкова грешки,
нека във ада гори!
© Йордан Серафимов All rights reserved.
Фенка съм ти , така да знаеш