Няма чувства, само плът.
Нощ единствена - дотук!
После всеки с своя път,
аз със друга... Ти със друг...
Номерът ти не го взех,
ти пък моя не поиска...
Името ти не разбрах,
но изцяло ме изстиска...
Дива нощ без миг покой,
спомени в мъгла обвити.
Нощ, в която аз бях твой,
в тялото... Но не в очите...
Сутрин - Време за раздяла!
Вече няма да си тук.
На плътта ти страстна, бяла,
ще се радва някой друг...
Сбогуване на непознати -
А всъщност... То е и така...
Сърцето ми не те изпрати,
то секс не бърка... с любовта...
25.04.2016.
Георги Каменов
© Георги Каменов All rights reserved.