The work is not suitable for people under 18 years of age.
Джобен формат любов,
мръсна, секси.
Кво, написано без апостроф,
те кара да сваляш дрехи.
Завеси,
стая червена и свещи.
Попърс,
поредни неангажиращи срещи,
горещи с познат резултат.
Аз съм част от нещо нечисто,
но вкусно, гнусно,
но привлекателно.
Аз мразя се за това,
че не мога да кажа
на курвите, с които спя,
"Ела да те гушна, приятелко!".
Еманципация, секс революция,
свобода, чекия от непозната,
онази прекрасна полюция
в три през нощта в тоалетна,
където за миг приключва света,
а после...
... аз се изпразвам върху любовта,
съвсем възпитано, тя сама пожела,
каза "Моля!" и
"Благодаря, предварително!"...
... а аз не я разпознах,
бе поредната,
поредна, с която аз бях,
определено,
не ще е последната.
© Нечарм All rights reserved.