Вчера беше лято,
днес е вече есен.
Виждам първите
есенни листа.
Те обличат сърцето ми
в цветна меланхолия.
Студено е навън,
както в моята душа.
И вятърът е тъжен.
Търси свойто лято.
Загуби го той днес
и бурно съжалява.
Дъждовна капка
вледени сърцето ми.
Небето плаче,
както моята душа.
Вчера беше август,
днес вече е септември.
Лятото отлетя
с птиците на юг.
Как искам да заспя
и ново лято да ме събуди,
когато септември вече
ще е далеч от тук.
© Сюзън Смърт All rights reserved.
Търси свойто лято.
Ето това много ми хареса