В песъчливата почва поникна,
даже почна и бавно растеж,
бързо с аромата тука привикна
калдъръмче в своя летеж...
Пролет нова посреща с надежда,
нова истина, нови звезди...
Весело, дръзко към мене поглежда,
моят взор го гори и... трепти...
И какво, че е циганско лято,
и се къпе гората в пастел!
Аз го имам, прекрасно, когато
вятър-тръпка, е спомен превзел...
13.09.2008 г.
© Мери Попинз All rights reserved.
и се къпе гората в пастел!"
Прекрасно, Мери!