Червей... гнида... празната черупка на заминалата мида...
пясък в шепа, шега на случайността нелепа...
диша по принуда... мечтае за заблуда...
няма отражение, нито сянка...
скъсана картина и захвърлена ненужна рамка...
стържещ звук на нищото във сламка...
Що е то?
празното око... изтърбушена душа...
продадена съдба... нечистотия в калта...
© Росита Шапова All rights reserved.