Серенада
В тази тиха зимна вечер
снегът е спрял заради нас.
Вземи от камината шепичка пепел,
хвърли я към мен в късния час.
Аз ще те чакам с топла китара,
ще се моля на струните да пеят за теб.
Студено е, дрехата ми е стара
но горещо е моето сърце.
© Явор Перфанов All rights reserved.
Стопли ме! Благодаря!