Сестра ми
Знаеш ли какво мълви гората?
Знаеш ли защо през есен падат ù листата?
Искала подарък да направи на земята,
че тя на нея ù била сестрата.
А аз на тебе какво да подаря?
Имам само лист хартия и перо.
Реших, че да ти пиша ще е най-добре.
Защото братската ми обич е като море,
Господ ако трябва до мене ще застане,
за да каже ти, че истини мълвя,
ако трябва мъртвият от гроба си ще стане
да направи поклон на моята сестра.
© Иван Иванов All rights reserved.