СЕСТРИЧКА
Гошко има си сестриче -
мило, хубаво момиче,
кръстена на баба Лалка,
но е още много малка.
Гошко с нея не играе,
хич не иска и да знае,
щото Лалка много плаче,
а пък нашето юначе
търси своите момчета
от славната тяхна чета,
че се много те разбират
и чудни игри избират.
Нека Лалка да си реве,
но когато тя порасте,
Гошко с нея ще играе,
както само той си знае.
© Анка Келешева All rights reserved.