Mar 31, 2022, 1:47 PM

Сетне 

  Poetry
133 0 0

когото някой
подценява — сетне му
се извинява —

 

но след дъжд качулка е
и тъй му скръб довдява

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??