Aug 17, 2008, 5:12 AM

Сгреших 

  Poetry » Love
960 0 0

Аз ти казах да си тръгнеш,

молех се да ме оставиш.

Сега те моля да се върнеш,

но грешката ми ти не можеш да забравиш.

 

Сгреших и по-лесно беше да приемеш

да си тръгнеш, щом ти казвам, че не те обичам.

Не исках да те нараня, така че да не се съвземеш,

но това постигнах - не отричам.

 

Но как аз теб да заблудя?

Ти, който ме познаваш най-добре.

Няма да повярваш, колкото и да твърдя,

защото знаеш - с теб е моето сърце.

 

Исках да си тръгнеш, но чувствам се сама.

Обичаш ме, а си отиде с лекота.

Каза ми, че любовта не е игра

и ще заминеш, защото аз превърнах я в лъжа.

 

Поисках да те спра, но не можах да го направя.

Не осъзнавах как във този миг те губя.

Но оттогава всяка нощ в сълзите си се давя,

сънувам те и пак разплакана се будя.

© R All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??