Доброта има в твоя поглед,
Енигма обаче са тези очи.
Ясни, красиви и толкова сиви,
Но някак тревожни, макар магнетични.
Не винаги силни, често различни
И слънчеви, и лунно безлични.
Коварно усмихнати, силно обичани.
Окриляват ме, но и жестоко измъчват ме -
Винаги ще ги търся, но те мен ще търсят ли...
© Счетоводител Храбър All rights reserved.
очите
Поздрав!