Майка ми ми подари
За рождения ден
Четки и албум, бои
Необикновен!
Седя и си мисля, но
Обръщам глава -
Да рисувам ли? Какво?
Изобщо не знам!
Щом изведнъж погледнах
През прозореца
Цъфна дъга за мен там
С много нежно слънце!
© Сенилга All rights reserved.