The work is not suitable for people under 18 years of age.
Огнени ритми! Безумно изпепеляваща страст!
Завихрят ме безпощадно в своята сила и власт!
Черно-белите пламъци се гърчат в несвяст...
Безсрамно луда оргия, в мега шантав контраст!
Пожари палят в кръвта! И аз като факла горя...
Изпепеляват ме цялата, разпиляват ме вихрено...
Свръхмощна турбо Емоция Света завъртя!
Черна Нощ! А Небето е ослепително! Озарено!
Шеметна скорост Сърцето взривява ударно!
Люлее бедрата ми в грациозен синхрон с ритъма.
Тялото следва извивките им, лъстиво, коварно...
Тръпне сгърчено в транс! Екзалтиран е спазъма!
Гъвкави линии, съвършени. Изваяни виртуозно крака.
Сияе овалното строго изящество на гърдите ми...
Красотата им бяла, превъзбудено святка в мрака...
Настръхнали стенат зърната! Прелъстени и непогалени.
.............................................
Изгарящ екстаз - помитаща лава, димят овъглени конвулсии!
С ръждив глас вулгарно шепнат за грях задъхани демоните!
Лепкава похот жадно засмуква мислите с хищни пулсации!
Свирепо желание забива нокти в мен! И скимтят хормоните...
Още един безпаметен миг и следва взрив и Експлозия!
В изтръгнат стон ме превръща, въздишка, тихо ридание.
Ароматни струйки се свличат по кожата - капки амброзия.
С дрезгав крясък на дива котка свисти в очите стенание...
......................................
Огнени ритми! Безумно изпепеляваща страст!
Завихрят ме в черно-бял, мега шантав контраст!
Мелодията - гореща! За плътта ни е подъл шантаж...
Аз имам нещо и за Сърцето Ти! С опасен волтаж!
Ела и танцувай с мен! Ела, за да изгорим!
Искаш ли да се потопим в Магията на това...
ШЕМЕТНО ЕРОТИЧНО ТАНГО?!
...................................................
:) А ето го и Тангото, причинило тази непоетична,
... но струва ми се поне еротична лудост:
http://www.youtube.com/watch?v=QP9Uapr-tPk
© Екатерина Камазовска All rights reserved.