лунен лъч
пилее морски капки
върху гореща плът
пронизва ги
изпарени
перли от сол
горчат сладко
втъкани в устните
и пясъчно потъват
в хаоса
вълните прегръщат телата
на двама удавници
намерили
бряг
поглъщат
крясъка на
на вселената
после уморени
отнасят спомена
в пазвата си
...
шепнат
преродени
за утре
© Нели Господинова All rights reserved.
!!!