Светлинен лъч
докоснал ми душата
на морски вятър
свежестта
песента на славей
за любов изпята
сълзите на росата
стекли се в нощта.
Събрах ги в дланите си
мъничка звездичка
за теб е
искам да я подаря
сложи я до сърцето
тя трепка като птичка
и шепне думите
които аз мълвя.
Януари,2017
Варна,Гавраил
© Гавраил Йосифов All rights reserved.