Шоколад
По целия свят,
и за стар, и за млад,
няма по-сладко
от шоколад.
Има ли стрес,
след него и глад,
за това има лек,
парче шоколад.
Във всякакъв цвят,
по целия свят,
няма по-сладко
от шоколад.
Явор Перфанов
07.07.2020 г.
Г. Оряховица
© Явор Перфанов All rights reserved.