Jun 20, 2015, 7:45 PM  

Шоколад и череши 

  Poetry » Love
672 2 2

Шоколад и череши

 

Любовта ти е с вкус на горчив шоколад и череши
и дъхът ти влудяващо жари по моите устни.
А плътта ми в корсета на зримото стегнато лустро
се разтапя във цвят на погален от слънцето лешник.


Във бордо запламтява нощта от черешова сладост
и не искам да свършва, не искам нощта да си тръгва.
Но зората в ъглите на твоите устни подлъгва,
да се слея с дъха ти отново за щастие жадна.

 

И да пия на капки от сладко-горчивата течност,
да заситя глада на небцето, очите, ръцете си...
А когато от обич в нирвана притихне сърцето,
шоколадово нека ухае душата ми вечно.

 

Цвета Иванова

© Цвета Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря от сърце, Стойна! Любовта е любов, когато отнема първенството на разума. Чистата, опияняваща любов изпитва сърцето. Радвам се, че си харесала. Желая ти щастие!
  • Чудесна творба за онази любов, която е неуправляема от разума.
    Истинската любов, която е само рожба на сърцето и душата!
    Поздравление, Цвета! Бъди щастлива!
Random works
: ??:??