Стъпки? Кой си?
Тихо влизаш.
Имаш цвят на топло лято.
Не , не идвай
твърде близко.
Страх ме е ..
от мен самата.
Стъпки? Ти ли?
С мен ли? Още..
имам много да разказвам.
Не , не идвай.
Нощ е , нощ е.
Аз римувам небесата.
Бавно влизаш.
Не , не питаш.
А завесите - червени.
Лъжеш ме, че ме обичаш.
(и римувам те със мене.)
Стъпки? Ти ли?
Знам - фиаско.
Късаш вените ми тънки.
Имаш вкус на нещо сладко.
Шоколад.
Или безумие?
© Деница Гарелова All rights reserved.