ЩАСТИЕ
От щастие не искам
да заспя,
защото мога да го изгубя
и в съня.
От щастие не мога
да заспя,
защото влезе в душата ми
звезда.
За щастие се боря
да заспя,
защото ме целува
любовта.
14.03.2006 г.
вторник
02.10
© Мери Попинз All rights reserved.