Да имам аз крилe желая,
да стигна облаците чак!
За красота, добро мечтая,
чистият порив ми е драг!
Отправям взор към луната и звездите,
като теб прекрасни са тези светила!
За миг поне да слеем в едно душите,
аз те моля, до мен отново ти ела!
© Георги All rights reserved.