Озари ме с усмивката си нежно,
докосни ме с парещите си ръце!
За да усетя присъствието ти вълшебно,
така близко до моето сърце!
Хвани ръката и ме поведи
към нови, непознати светове!
Виж как светят моите очи,
с отправен поглед към тези върхове!
Нека смело продължим безспир
да носим късмета с чистите си души!
И заедно щастието да удължим,
сбъдвайки най-съкровените ни мечти!
© Сед All rights reserved.