Когато сърцето ми тъжи,
навън гърми.
Когато душата ми за свобода крещи,
навън трещи.
Когато в очите ми има сълзи,
навън вали.
Но щом усмивка лицето ми озарява,
слънцето изгрява.
В очите ми радостта гори,
а сърцето ми тупти.
Това съм аз,
когато теб те няма.
Това съм аз,
когато си до мен.
Обичам те
и с теб ще бъдем двама!
Обичам те
и нека любовта ни вечно да гори!
© Илона All rights reserved.