Гледаме се в очите, откриваме се в една душа и пееме:
Да чуем тишината, ударите и виковете на щастието,
...което ни прегръща, утешава ни, пази ни неспирно
и как вдишваме и издишваме въздуха, когато се обичаме...!
И как вървим към безкрайността със чисти мисли и чувства,
и как всичко е красиво и истинско, когато изричаме не думите,
а делата си...и как нежността ни владее, как страстта ни освобождава
и как приятелството и любовта ни се сбъдват във вярата и прегръдките...!
© Лили Вълчева All rights reserved.