Все някога, сме чували, че щастието ще срещнем.
Все някога животът сложен, просто ще се нареди.
И пред колкото и трудности да се изправим,
до нас една любов за ръце ще ни държи.
Любов, която със радост окрилява ни
и душите ни измъчени изпълва със добро.
С добро се научаваме да гледаме живота
и на всичко лошо да отвръщаме с добро.
Затуй са казали, че любовта е свята,
тя има силата съдби да промени.
Щом срещнеш я, във нея ще познаеш красотата
и щастието жадувано във миг ще долети.
© Периян Байрамова All rights reserved.