Jan 14, 2007, 10:07 PM

Щастието чезне като сянка 

  Poetry
521 0 7
Щастието чезне като сянка,
прогонено от черна нощ.
Как да ти засвидетелствам любовтта си,
като ти вместо да целунеш - вадиш нож?

Има ли място за съмнение?
Отговорът ясен е без въпроси!
Живееш или не - риск все носи
любовта е ден след ден все по-различна.

Сякаш и тя, горката, кръст в света носи,
а не само щастие безоблачно!
Сякаш и тя жена е - мъченица,
за такива като нас - за мен и тебе!

© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??