Щастието е като звук от падащи акорди
Под които няма нищо
Гониш го
А в следващия миг то теб гони
И не спира да мълчи, когато му говориш
Падащи акорди
Спрете да ви чуя
Нима възможно е да свирите за другиго
Аз живея в мъничка кутия
И под похлупака и се мръщя
Гаден свят
Гадни хора
Гадни къщи
Градове
Пари
Всичко е магия
Но без маг защото вяра нямаме
Ни във видимото, ни в Невидимия
Падащи акорди свирят
Но и тяхната магия ще отмине
22.10.2005
© Десислав Илиев All rights reserved.