Щастлив бъди сега и ти!Щастлив си
и умри. Но не бързай ти да мреш,
защото има, за какво да поживееш.
Дори и във смъртта, потърси и
намери, таз пуста светлина.
И когато във тунела влезнеш.
Щастлив бъди,щастлив го премини.
Не забравяй ти, добре помни,че във
всичко живо и неживо има по нещо
красиво. Открий го и го поеми.
Насити му се, след това го остави.
Та да може друг да му се наслади.
В малките неща се крие радостта.
Усмивката в деня, не стопля ли и
твоята душа!? Усмихвай се и бъди,
защото днес живееш, утре пак бъди!
© Станчо Антонов All rights reserved.