Щастлив съм, че...
Щастлив съм, че не съм,
мълча и просто чакам,
да се уверя,
че всеки тежък сън
ще си остане в паметта ми
само отпечатък.
И няма да изплува
реален - да не казвам като к'во -
и смея ли да псувам,
щом така е писано.
Щастлив съм, че не мога
да бъда пак щастлив,
защото да се боря
е силен лайтмотив.
Но, честно да си кажа,
за друго бих живял,
но това ще го разкажа
в друг, по-весел стих.
16.01.2011
софия
© Братан All rights reserved.