Щастлив съм, че те има на света!
Благодаря на Бога, че те има!
До вчера бе за мене ти мечта,
а днес действителност неповторима!
Красива, нежна, мила и добра,
магьосница ли си или си фея?
Кажи, от приказка ли си дошла?
Аз искам да горя, а не да тлея!
След огъня остава пепелта
и нека в пепел аз да се превърна
от твоята любов и топлина,
и като вятър пак да те прегърна
и да погаля твоите коси!
Гърдите ти с наслада да целувам,
да пия жаден твоите сълзи,
и с тебе до премала да лудувам!
1995г.
© Георги Иванов All rights reserved.