Щастлива с теб...
Ще бродя щастлива по Земята,
като две искри очите ми ще греят,
ще целувам всяко цвете и листата
на дърветата, на които птички пеят.
Денем ще ме топли слънцето,
с пламенни лъчи ще ме прегръща
и ще бие лудо сърцето,
нощем щом луната, безбрежното небе обгръща.
Ще се къпя в буйната река
с любов ще късам всяка тревичка,
ще изгрея на небето като звезда,
до лазурната Зорница, да не е самичка.
Ще пръскам радост и любов неспирна,
да разберат всички хора днес,
че душата ми е влюбена, щастлива,
че жива съм щом срещнах теб.
© Мария Амбова All rights reserved.