Dec 4, 2008, 11:05 PM

Щастлива съм 

  Poetry » Love
879 0 2
Щастлива съм, че те намерих.
Щастлива съм, че си до мен.
Щастлива съм, но докога?
Ще продължава ли дълго това?
Или ще бъде за ден, за два?
Искам те за дълго,
но съдбата ще позволи ли?
Ще намеря начин да те задържа.
Каква ли цена ще трябва да платя?
Дано не е висока тя,
защото не мога да позволя
друга да плати тази цена!!!

© Марияна Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??