Доскоро тъжен бях,
чашката обречен аз надигах,
с горчиви сълзи я доливах,
защото нямах си приятели..
........................................................
Гледам снимчица една
пак доливам чашката
но сълзите вече са
ОТ ЩАСТИЕ.
Обичам Ви, Приятели.
© Христо Манчев All rights reserved.