Не искам нищо
друго от живота
И свикнах вече
с цирка и на вота.
И скоро тръгвам
аз за друга среща.
Там- горе- има
кой да ме посреща,
а тук пък има
кой да ме изпрати
да нося с мене
поздрави на Тати.
© Никола Апостолов All rights reserved.