Ще те сричам по спомени - язвено,
ще кръвясат очите ми взиращо,
за поредното твое обичане.
Ще намокря лицето си с блянове
и устните пак ще намажа с очакване.
Ще се вглеждам в ръцете си яростно.
Ще разпусна морно косите си.
Ще наостря слуха си за чуване.
Ще приседна от недоспиване за поредното
твое неидване.
Ще заплача с глас на сирена,
захвърляйки жестоката истина, че не мога да дишам без тебе.
© Миленита All rights reserved.